Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00
Home
Corona

Så här förhåller sig AudioNova till covid-19

På AudioNova har vi vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att säkerställa att du tryggt kan besöka våra mottagningar och få den hjälp du behöver med dina hörapparater.

Vad vi gör för din säkerhet

Vi vet att en stor del av våra kunder tillhör riskgrupper för covid-19. Därför har vi förutom våra redan utökade hygienrutiner vidtagit extra försiktighetsåtgärder och riktlinjer för alla våra mottagningar;

 • Vi följer regionernas råd om skyddsutrustning.
 • All skyddsutrustning och beröringsytor rengörs noggrant mellan
  varje kundbesök.
 • Samtliga besök planeras så att antalet kunder, som vistas i mottagningen
  samtidigt, minimeras.
 • Du möter så få av oss i personalen som möjligt och vi håller avstånd till varandra.
 • Om du har symtom på sjukdom, ring till din mottagning eller på
  010-331 96 00 för att omboka din tid.

Detta gör vi för alla våra kunder, men om du tillhör en riskgrupp och undrar vad mer vi kan göra så kontakta gärna oss, så försöker vi lösa ditt besök så att du känner dig säker under ditt besök hos oss.

Ring din mottagning eller på 010-331 96 00 för att boka en tid.

Möjlighet till telefonkonsultation

Om du vill stanna hemma, men har frågor om hörapparater, tillbehör eller hur du på ett säkert sätt kan besöka oss har du nu möjlighet att boka tid för en telefonkonsultation med en audionom.

Under telefonkonsultationen kommer du att prata med en leg. audionom som kan svara på frågor och hjälpa dig med eventuella problem med dina hörapparater. Vi avsätter gott om tid för att svara på alla dina hörselrelaterade frågor. Ring 010-331 96 00 för att boka en tid.
Hitta din mottagning