Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00
Webbshop
Här hittar du bland annat filter, domes och batterier för hörapparater och ett urval av olika hörselskydd.
Home
Corona

Så här förhåller sig AudioNova till covid-19

På AudioNova tar vi situationen med covid-19 på allvar och vi följer myndigheternas riktlinjer. Det betyder att vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att säkerställa att du tryggt kan boka tid och få den hjälp du behöver med dina hörapparater.

AudioNova håller fortfarande öppet för bokade besök
Söndagen den 10/1 2021 trädde en ny pandemilag i kraft i Sverige, som innehåller särskilda begränsningar för att förhindra spridning av covid-19.

AudioNovas mottagningar håller endast öppet för kunder med en bokad tid. Du kan tryggt besöka våra mottagningar om du har en förbokad tid. Vi följer givetvis myndigheternas anvisningar och har vidtagit alla nödvändiga åtgärder, för att förhindra smittspridning.

Du kan läsa mer om AudioNovas covid 19-åtgärder här på sidan.

Ring oss eller besök en av våra mottagningar

Alla våra mottagningar förblir öppna och om du har en tid bokad är vi redo att ta emot dig som vanligt. Vissa mottagningar kan ha ändrade öppettider – håll koll på våra öppettider här.

Om du har frågor eller behöver hjälp med dina hörapparater, ring gärna till din mottagning eller på 010-331 96 00. Vi finns här för att hjälpa dig.

Vad vi gör för din säkerhet

Vi vet att en stor del av våra kunder tillhör riskgrupper för coronaviruset. Därför har vi förutom våra redan utökade hygienrutiner vidtagit extra försiktighetsåtgärder och riktlinjer för alla våra mottagningar;

  • Vi tar endast emot bokade besök, mottagningen kan vara låst – knacka på!
  • Mellan varje besök är tid avsatt så att vi kan rengöra utrustningen noga.
  • I största möjliga mån ser vi till att du inte möter andra kunder i mottagningen.
  • Du möter så få av oss i personalen som möjligt och vi håller avstånd till varandra.

Detta gör vi för alla våra kunder, men om du tillhör en riskgrupp och undrar vad mer vi kan göra ska du bara ta kontakt med oss så försöker vi lösa ditt besök så säkert som möjligt.

Ring din mottagning eller på 010-331 96 00 för att boka en tid.

Möjlighet till sjukresa 

För att undvika resor med kollektivtrafik har du som är 70 år eller äldre rätt till sjukresor via Region Stockholm. I dagsläget gäller dessa regler till 15e juni.

Har du inget sjukresekort sen tidigare lägger du själv ut för resan till oss och spar kvittot från taxiresan (valfritt taxibolag). Be om ett bevis på besöket från din AudioNova-mottagning som komplement till kvittot. Skicka kvitto, besöksbevis och ev bankuppgifter (annars får du en avi hem på posten) till Färdtjänsten/Sjukresa, Box 30103, 104 25 Stockholm. 
 

Möjlighet till telefonkonsultation

Om du vill stanna hemma men har frågor om hörapparater, tillbehör eller hur du på ett säkert sätt kan besöka oss har du nu möjlighet att boka tid för telefonkonsultation med en audionom.

Under telefonkonsultationen kommer du att prata med en leg. audionom som kan svara på frågor och hjälpa dig med eventuella problem med dina hörapparater. Vi avsätter gott om tid för att svara på alla dina hörselrelaterade frågor. Ring 010-331 96 00 för att boka en tid.
Hitta din mottagning