Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Musik

Inga skadliga ljud från högtalarna, bara musik för dina öron.
 
Njut av din favoritmusik på ett säkert sätt. Ljudsystem på festivaler, klubbar, barer, fester och diskotek överskrider ofta hälsosamma gränser. Det kan orsaka tinnitus, hyperacusis och till och med långvarig hörselnedsättning.

AudioNova™ Music Pro har utformats för konsertbesökare och musikentusiaster. Det är ett diskret hörselskydd som utformats speciellt för situationer där du kommer att lyssna på hög musik i flera timmar – eller till och med en hel dag.

Hörselskydden bygger på är ett akustiskt nät och ett membranfilter, som dämpar (eller minskar) ljud vid både låga och höga frekvenser på ett balanserat sätt, så att du hör musik som den är avsedd att höras, på en säker ljudnivå.

AudioNova™ Music Pro hörselskydd ger fullfrekvent, filtrerat ljud som är säkert och behagligt att lyssna på i upp till åtta timmar – för musik på upp till 102 dB.

Hörselskydd till musik


Formgjutna mini hörselskydd – Music Pro
Formgjutna mini hörselskydd, individuellt skulpterade för perfekt passform och ett optimalt hörselskydd. Finns i två material (silikon och akryl) med ett linjärt dämpningsfilter i tre styrkor: vit (låg), silver (medel) och guld (hög).
 

Hörselskydd till musik


Skyddande öronproppar – Music
De här skyddande öronpropparna finns i tre standardstorlekar med ett grönt filter.