Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00
Home
Hörselexperten

Hörselexperten byter namn till AudioNova

Hörselexperten har bytt namn till AudioNova. Vi fortsätter med samma professionella audionomer och samma höga kvalité på service och produkter. Bara i en annan färg. Läs mer nedan.

Hörselexperten har bytt namn. Framöver välkomnar vi Hörselexpertens kunder till AudioNova-familjen med 29 mottagningar runtom i Sverige. För dig som kund kommer ingen förändring att ske. Du möter fortfarande samma professionella audionomer på mottagningarna och samma höga kvalitet på tjänster och produkter. Det är helt enkelt bara vår förpackning som ser lite annorlunda ut - med AudioNovas logotyp och gröna färg.
Hörselexperten logo
Du kan boka tid för ett hörselprov online. Bokningen hittar du genom att följa länkarna nedan där du också hittar kontaktinformation, öppettider och länkar till mer information om våra mottagningar.

Vi ser fram emot att välkomna dig i våra mottagningar.

En hälsning från Lena Bäck Leg. Audionom och Verksamhetschef

Tack för alla mina 12 år som verksamhetschef på Hörselexperten. Min mission har varit att ge en god hörselvård i ditt närområde.

Det har varit en fantastisk tid att få vara leg. audionom och verksamhetschef och fått möjlighet att under mina 36 års yrkesverksamhet få följa den tekniska utvecklingen inom hörapparattekniken. Att dagligen fått uppleva att så många av mina patienter fått höra bättre och därmed kunnat öka sin livskvalitet långt upp i åldrarna. Att också med dagens teknik kunna hjälpa så många unga och yrkesverksamma personer som fått möjlighet att fortsätta på sina arbetsplatser trots hörselnedsättning. I samband med att jag nu går i pension, ber jag att få tacka för förtroendet att du valt Hörselexperten som din vårdgivare.
Lena Bäck
Jag överlåter mina två hörselkliniker till AudioNova, som är en känd aktör inom hörselvården i Region Stockholm. De driver många hörselmottagningar redan, i Stockholmsområdet.   

För ditt vidkommande kan du lista dig hos AudioNova och fortsättningsvis komma till samma adress för hörseltest - omprogrammering - service - reparation - försäljning av tillbehör för dina hörapparater. Vill du däremot lista dig hos någon annan vårdgivare så har du självklart valmöjlighet, att för din räkning, välja en ny hörselklinik inom Region Stockholm. I så fall hittar Du en lista på hörselmottagningar som har avtal med Region Stockholm genom att söka på hörselmottagning i Stockholms län under Hitta vård på 1177.se

För mig som verksamhetschef är det viktigt att Du under alla händelser får fortsatt hjälp och stöd för dina hörselbekymmer.

Allra Bästa Hälsningar och lycka till från Lena Bäck

Sundbyberg

Adress: Landsvägen 73, 172 65 Sundbyberg

Tel: 08 480 41 99

Information om öppettider

Vällingby

Adress: Ångermannagatan 78, 162 64 Vällingby

Tel: 08 480 41 98

Information om öppettider
Hitta din mottagning