Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

På AudioNova är vi specialister på din hörsel. Våra skickliga och engagerade audionomer är alltid beredda att lyssna. Med dina individuella behov och önskemål som utgångspunkt löser vi dina problem. Men vi stannar inte vid att vi hittat en passande hörapparat. Hos oss får du hjälp under invänjningen och vid våra årliga uppföljningar. Finns det andra hjälpmedel som kan underlätta din vardag rekommenderar vi dem.

Vår tillvaro är fylld med ljud. Nödvändiga, avkopplande, underhållande, störande och rent av farliga ljud. En del ljud är underbart ljuvliga, samtidigt som det finns ljud vi knappt märker, som trots det bidrar till vår uppfattning om vår värld. På AudioNova arbetar vi för de som inte längre kan uppfatta alla dessa ljud

Som specialister vet vi att alla har sina unika förutsättningar, behov och önskemål. Vi erbjuder ett brett sortiment i olika prisklasser och varje dag arbetar vi med visionen: en bättre hörsel ger en bättre livskvalitet.
För att du ska höra bättre erbjuder vi såväl sofistikerade högteknologiska och designade produkter likväl som prisvärda alternativ ur vårt breda utbud av hörapparater. Om ditt arbete innebär att du utsätter dig och din hörsel för buller kan våra audionomer hjälpa till. Skydda dig och behåll det känsligaste sinnet du har.
Hitta din mottagning