Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

AudioNova erbjuder ett noggrant urval av högkvalitativa och prisvärda apparater från världsledande tillverkare. Våra moderna apparater är diskreta, ergonomiskt utformade och finns i en mängd färger. För dig som ställer extra höga krav på avancerade funktioner kan vi erbjuda sofistikerade hörapparater utrustade med det senaste tekniken. Hos oss finner du med andra ord alltid en passande apparat, oavsett form av hörselnedsättning eller dina personliga önskemål. På AudioNova fokuserar vi på din hörsel och livskvalitet.

Oberoende av vilka behov eller krav du har: Bra hörsel får du hos oss för varje hörselprofil och för varje livssituation. Vi har den passande hörapparaten för dig, vare sig du föredrar i-örat-apparater eller bakom-örat-apparater. Övertyga dig själv om det moderna sortimentet från ledande tillverkare för hörapparater på plats och upptäck fördelarna av gratis rådgivning hos våra kompetenta hörselspecialister.

Phonak hörapparater

Moderna hörsystem, naturliga hörupplevelser som skapar ny livskvalitet: Det står Phonak för, ett varumärke i Sonova-gruppen. Den schweiziska tillverkaren sätter sedan mer än 70 år nya standarder inom utvecklingen av moderna och innovativa hörsystem för varje budget, varje ålder, varje livsstil och varje typ av nedsatt hörsel.

Phonak arbetar tätt tillsammans med hörselspecialister och internationella universitet med utvecklingen av framtidsinriktade och innovativa hörselhjälpmedel för både barn och vuxna.
Phonak-logotyp med pay off

Unitron hörapparater

Sedan 1964 arbetar den kanadensiska tillverkaren Unitron med att kombinera naturlig hörsel och talförståelse utan kompromisser med hjälp av moderna hörsystem. Företaget ingår i Sonova-gruppen och övertygar med den senaste tekniken och märkeskvaliteten – till ett rättvist pris.


Här finns mer information om innovativa nyheter inom hörapparatstekniken.

Ytterligare teman

Typer av hörapparater
Moderna hörapparater
Hitta din mottagning