Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00
Home
Home

En helt ny start

Gitte fick ett helt nytt liv när hon fick hörapparater

Det var först när Gitte Pedersen blev fostermamma som hon verkligen tog tag i sin dåliga hörsel. För Gitte är det avgörande att hon kan höra vad fosterbarnen säger. Hon vet aldrig när de behöver henne och hör hon inte vad de säger första gången är det inte säkert att de upprepar sig.
 
Gitte fick sin första hörapparat som ung men hörcentralens standardlösning innebar att hon endast fick hörapparat på ett öra.
 
– Det var inte en bra lösning för mig och därför blev mötet med AudioNova starten på ett nytt liv, berättar Gitte.
 
– På AudioNova mätte de min hörsel och det visade sig att jag behövde två hörapparater för att balansera ljudet. Plötsligt kunde jag höra ljud som jag inte hade hört på åratal.
 
– Varje vecka pratar jag mycket i telefon med skola, vårdkontakter och psykologer.
Ibland har jag samtidigt ett ledset barn i famnen. Då är det bra att jag inte behöver hålla i telefonen. Hörapparaterna är trådlöst anslutna till telefonen och fungerar som headset.

Det är enkelt, snabbt

Du får svar direkt och du behöver inte en remiss från din läkare. Det enda du behöver göra, är att fylla i formuläret längst ner på sidan. Vi ringer dig för att boka en tid för dig.

Vill du boka tid för hörseltest

Det enda du behöver göra, är att förboka en tid och kom till oss. Var vänlig och fyll i dina kontaktuppgifter. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Jag accepterar AudioNovas Dataskyddspolicy och ger mitt samtycke till att AudioNova (Sonova Audiological Care Sweden AB) får kontakta mig i marknadsföringssyfte om hörselrelaterade produkter, om nyheter och erbjudanden, via telefon, e-mail och sms. Jag kan avanmäla mig från direktmarknadsföring från AudioNova (Sonova Retail Sweden AB).
Hitta din mottagning