Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

AudioNova introducerar nu en helt ny serie hörapparater som heter Phonak Audéo™ Paradise. De garanterar dig oöverträffad ljudkvalitet, unik talförståelse och inte minst möjligheten till fjärrsupport och direktanslutning till din smartphone och andra bluetooth-enheter.

Phonak Audéo™ Paradise är det senaste tillskottet av hörapparater från Phonak – en av världens ledande tillverkare av hörapparater. Och Phonak Audéo™ Paradise är verkligen ett ljudets mirakel som låter dig uppleva vår världs alla fantastiska ljud.
Phonak Audéo Paradise

Oöverträffad ljudkvalitet

Phonak Audéo™ Paradise är resultatet av många års teknisk expertis, innovation och nytänkande och är fylld med helt ny hårdvara med dubbelt så mycket minne. De tar din hörsel till helt nya höjder och är kort sagt: En hörapparat som ger en oöverträffad lyssningsupplevelse.
  • Skarpt och naturligt ljud
  • Unik talförståelse
  • Personligt anpassad brusreducering
  • Styrning och justering via app
  • Direktanslutning till smartphones, TV m.m.
  • Ny ”Tap Control” för enkel användning

Återupplev livets många ljud

Phonak Audéo Paradise
Din förmåga att höra spelar en viktig roll i livet. Kanske en större roll än du själv är medveten om. När du har en bra hörsel stärks dina sociala relationer och din upplevelse av att vara närvarande - vilket i slutändan ökar din livskvalitet. Det är därför Paradise fokuserar på att säkerställa ett skarpt och naturligt ljud så att du kan njuta av livets många ljud.

Phonak Audéo™ Paradise kan paras ihop direkt med din smartphone (både iOS® och Android ™) och upp till åtta andra bluetooth-enheter och anslutas till två bluetooth-enheter samtidigt. På det sättet kan du strömma ljud och tal direkt till dina hörapparater i oöverträffad stereokvalitet.

Paradise låter dig också välja uppladdningsbara modeller så att du undviker besväret med engångsbatterier.

Unik talförståelse

För många hörapparatanvändare är det en utmaning att höra vad människor som talar svagt eller på avstånd säger – även i lugna omgivningar. Därför har Phonak skapat Speech Enhancer som förbättrar svagt tal så att du återigen kan njuta av att prata med vänner, familj och kollegor.

Ta kontroll över dina hörapparater

Det kan ta mycket energi att följa en konversation om det finns buller i bakgrunden. Men buller kan låta på många olika sätt och det finns ingen inställning som passar alla. Med appen myPhonak 4.0 kan du enkelt anpassa inställningarna i dina Phonak Paradise-hörapparater till de många olika lyssningssituationer du upplever i din vardag. Är det för bullrigt på restaurangen? Då ökar du helt enkelt effekten av brusreduceringen i appen.

Med andra ord låter myPhonak-appen dig ta kontroll över dina Phonak Paradise-hörapparater så att du får ut det mesta av dem.
Phonak Audéo Paradise

Remote Support

Remote support
Visste du att din audionom nu kan hjälpa dig att anpassa och justera dina hörapparater – helt utan att du behöver besöka ditt hörselcenter.

Fjärrsupport är särskilt användbart i situationer där en fysisk konsultation inte är möjlig, eller om du vill att audionomen ska optimera dina hörapparater i din egen ljudmiljö och inte bara på hörselmottagningen.

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information om Paradise? Kontakta din närmaste mottagning idag och boka en tid för ett hörseltest. Våra erfarna audionomer är redo att ge råd och vägledning om hörselnedsättning och hörapparater. 

Vi ser fram emot att berätta mer om Phonak Audéo™ Paradise.
Phonak Audéo Paradise
Hitta din mottagning