Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Med dagens hörapparater kan du oftast uppfatta tal och konversera i sociala sammanhang. Men ibland är hörapparater inte tillräckligt. Då finns möjlighet att komplettera med arbetshjälpmedel så att du kan delta fullt ut oavsett om du talar i telefon, sitter i möte, går på föreläsningar eller befinner dig i bullriga miljöer till exempel arbetar i öppna kontorslandskap.

Med Phonaks Roger produkter går det att trådlöst överföra ljud direkt till dina hörapparater för att du ska kunna höra allt. Med trådlösa Roger mikrofoner kan du förbättra hörförståelsen i bullriga miljöer och på avstånd. Detta ger följande fördelar:

Full tydlighet
  • Upp till 62% bättre taluppfattning i bullriga/ljudrika miljöer och på avstånd
Problemfritt
  • Roger-systemen är otroligt lättanvända och kan justera sina inställningar automatiskt samt anpassar sig talarna och ljudet i din omgivning
Mycket diskreta
  • Systemen består av små enheter som har utformats för att vara diskreta och behändiga i moderna färger. 

Här nedan presenterar vi ett urval av våra arbetshjälpmedel. Kontakta oss om du önskar mer information!

Roger Pen

Roger Pen är en diskret och banbrytande liten mikrofon som ser ut som en penna med automatiska inställningar som förbättrar samtal på tu man hand och i grupp. Genom att rikta den mot ljudkällan kommer du att höra tydligare. Den är utrustad med Bluetooth för att kunna kopplas ihop med mobiltelefonen och för att lyssna på TV och andra ljudkällor.
Phonak Roger Pen

Roger Table Mic

Roger Table Mic är en liten och diskret mikrofon som ofta används vid möten. Mikrofonen identifierar personen som talar och växlar automatiskt att ta upp ljud mellan mötesdeltagarna. Flera Roger Table Mic -mikrofoner kan anslutas i ett nätverk, vilket är perfekt för stora möten. Mikrofonerna kan även överföra ljudet från multimediaenheter, till exempel en dator.
Förbättra hörseln på arbetet
Kundberättelse
Hitta din mottagning