Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Med dagens hörapparater kan du oftast uppfatta tal och konversera i sociala sammanhang. Men ibland är hörapparater inte tillräckligt. Då finns möjlighet att komplettera med arbetshjälpmedel så att du kan delta fullt ut oavsett om du talar i telefon, sitter i möte, går på föreläsningar eller befinner dig i bullriga miljöer till exempel arbetar i öppna kontorslandskap.

Med Phonaks Roger produkter går det att trådlöst överföra ljud direkt till dina hörapparater för att du ska kunna höra allt. Med trådlösa Roger mikrofoner kan du förbättra hörförståelsen i bullriga miljöer och på avstånd. Detta ger följande fördelar:

Full tydlighet
  • Upp till 62% bättre taluppfattning i bullriga/ljudrika miljöer och på avstånd
Problemfritt
  • Roger-systemen är otroligt lättanvända och kan justera sina inställningar automatiskt samt anpassar sig talarna och ljudet i din omgivning
Mycket diskreta
  • Systemen består av små enheter som har utformats för att vara diskreta och behändiga i moderna färger. 

Här nedan presenterar vi ett urval av våra arbetshjälpmedel. Kontakta oss om du önskar mer information!

Hörselprodukter till arbetsplatsen

Roger Table Mic
Roger Table Mic

Roger Table Mic är en liten och diskret mikrofon som ofta används vid möten. Mikrofonen identifierar personen som talar och växlar automatiskt att ta upp ljud mellan mötesdeltagarna. 

Flera mikrofoner kan anslutas till ett nätverk, vilket är perfekt för större möten. Mikrofonerna kan även anslutas till andra multimediaenheter och exempelvis överföra ljudet från en dator.
 
Roger Select

En liten mikrofon som är lätt att bära med sig och snabbt ta fram vid behov. Fantastisk funktion med 6 valbara riktningar för samtal och möten i både lugna och mer bullriga ljudmiljöer. Enkel justering med hjälp av touchfunktion ovanpå. Mikrofonen kan även användas som föreläsarmikrofon med direktförstärkning på en person. Mikrofonen kan då bäras med ett magnetclip eller halsband.
 
Roger Select AudioNova
Roger On AudioNovaRoger On 

En flexibel mikrofon som är lätt att bära med sig och kan användas i många olika situationer både på språng eller vid strukturerade möten. Tre mikrofonfunktioner i samma skal: bordsmikrofon med automatisk röststyrning vid mindre möten, handhållen mikrofon för riktad funktion vid stående möten eller som en föreläsarmikrofon med direktförstärkning på en person. Mikrofonen kan även justeras mellan de olika mikrofonlägena med hjälp av en app: My Phonakmic.
Har du svårt att höra på jobbet?
Kundberättelse
Hitta din mottagning