Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Det här är nya Phonak Audéo Life™ – världens första vattentäta laddningsbara hörapparat.

Bra hörsel gör det möjligt att aktivt delta i världen runt omkring dig. På AudioNova strävar vi efter att ge dig möjligheten att uppleva alla nyanser av ljud med en hörsellösning anpassad efter just dina behov. Utöver hörapparater erbjuder vi även andra produkter och tjänster för att du ska kunna leva ett bekymmersfritt liv utan begränsningar.
Nya Phonak Audéo Life™ är världens första vattentäta1 laddningsbara hörapparat som gör det möjligt att ta del av ett aktivt liv, inklusive vattenaktiviteter. Audéo Life ger dig sinnesro och klart och naturligt ljud2 oavsett om du varvar ner i poolen, är på gymmet, utför ärenden under regniga dagar eller njuter av en dag på stranden.
Audéo Life har utformats specifikt för att förbättra din hörselupplevelse och underlätta din vardag. Modellen har ett tåligt vattentätt1 hölje, en smidig laddningsfunktion och erbjuder oslagbara3 hörselupplevelser – allt du behöver för att njuta av allt livet har att erbjuda.
 
 
Phonak Audéo Life

Upplev oslagbar ljudkvalitet varje dag

Audéo Life bygger på Paradise-teknologin och ger dig oslagbar ljudkvalitet för en fantastisk hörselupplevelse oavsett aktivitet.
Njut av vardagen. Med funktionerna Dynamic Noise Cancellation (dynamisk brusreducering) och Speech Enhancer (förbättring av taluppfattning) blir det lättare att höra i både bullriga och i lugna miljöer. Tack vare de universella Bluetooth®-anslutningsmöjligheterna kan du streama din favoritunderhållning direkt till hörapparaterna.

Bluetooth®-ordmärket är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc.

Nyckelfunktioner
 • Vattentät1 och svettsäker
 • Oslagbar3 ljudkvalitet4
 • Laddningsbar
 • Universella anslutningsmöjligheter   
 

1Upp till 50 cm.
2Taphuntsang, D. (2020). Marknadsförings-ID 4387. Kontakta marketinsight@phonak.com om du vill ha ytterligare information.
3Jämfört med Phonak Audéo Marvel.
4Appleton, J. (2020). AutoSense OS 4.0 - significantly less listening effort and preferred for speech intelligibility. Phonak Field Study News, hämtat från www.phonakpro.com/evidence i april 2022.  

 
grön AudioNova-ikon som indikerar att hörapparaterna är vattentäta Grön AudioNova-ikon som indikerar ljudet av fåglar som visslar grön AudioNova-ikon som indikerar att hörapparaterna är laddningsbara grön AudioNova-ikon som indikerar att hörapparaterna är integrerade med olika tillbehör som gör lyssningsupplevelsen ännu bättre

Ladda den på språng

Charger case go
Audéo Life är laddningsbar, så du behöver inte byta några batterier.
Sätt hörapparaterna i laddningsetuiet när du inte ska använda dem och säkra en hörselupplevelse som räcker länge.
Det finns två laddningsalternativ för Audéo Life: Phonak Charger Case Go och Phonak Life Charger™.
 
 • Charger Case Go har ett inbyggt batteri så att du kan ladda hörapparaten när du är på språng. Perfekt för dig med en aktiv livsstil. En fulladdad Charger Case Go räcker för att ladda hörapparaten fullt upp tre gånger.
 • Life Charger laddas via ett eluttag och hörapparaten är fulladdad på tre timmar.

Anslutningsmöjligheter för att få ut det mesta av vardagen

I dagens teknikbaserade samhälle är det viktigt att kunna ansluta mellan olika enheter. Tack vare Bluetooth-anslutningsfunktionen i Audéo Life-hörapparaterna går de att koppla samman med andra Bluetooth-aktiverade enheter som smartphones. På så sätt kan du streama ljud- och videoinnehåll från andra enheter direkt till Audéo Life-hörapparaten och ta del av innehållet med oslagbar3 ljudkvalitet4. Audéo Life ger dig den bästa hörselupplevelsen, oavsett om det handlar om att lyssna på favorit musiken och podden eller titta på den senaste filmen. Och du kan vara lugn – vi har gjort det enkelt att växla mellan Bluetooth-enheterna, så att du inte missar några samtal när du tittar på TV eller surfplattan.

Med de universella enhetsanslutningsmöjligheterna går det att
 • ansluta till smartphones, TV, Roger™-mikrofoner m.m.
 • använda Tryckkontroll för smidig åtkomst till Bluetooth-funktionerna
 • hantera flera Bluetooth-anslutningar och
 • smidigt växla mellan två parkopplade enheter med förbättrade Bluetooth-egenskaper.

Skapa en hörselupplevelse som är lika unik som du är

Du är unik och det är även dina hörselbehov. Få ut det mesta från Audéo Life med hjälp av smidiga anpassningsalternativ via myPhonak app. Med appens nya design och förbättrade funktioner kan du enkelt anpassa din hörselupplevelse.
Med myPhonak app får du
 • möjlighet att skapa olika program för en bättre hörselupplevelse i olika miljöer
 • detaljerad insikt i dina fysiska aktivitetsnivåer och din användningstid
 • åtkomst till virtuella hörselvårdstjänster
 • ett huvudkonto där all information sparas och skyddas.
 
Anpassa hörselupplevelsen med Audéo Life och myPhonak app och njut av ett klart ljud.
App

Online Care

Online Care
Visste du att din audionom nu kan hjälpa dig att anpassa och justera dina befintliga hörapparater – helt utan att du behöver besöka ditt hörselcenter.

Fjärrsupport är särskilt användbart i situationer där en fysisk konsultation inte är möjlig, eller om du vill att audionomen ska optimera dina befintliga hörapparater i din egen ljudmiljö och inte bara på hörselmottagningen.

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information om Life? Kontakta din närmaste mottagning idag och boka en tid för ett hörseltest. Våra erfarna audionomer är redo att ge råd och vägledning om hörselnedsättning och hörapparater. 

Vi ser fram emot att berätta mer om Phonak Audéo Life™.
Hitta din mottagning