Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Phonak AudéoTM Marvel är resultatet av flera års omfattande forskning och utveckling, allt samlat i en fantastisk och högkvalitativ teknisk lösning. Phonak har fokuserat på det du önskar och förväntar dig från en förstklassig hörapparat - en klar och tydlig ljudupplevelse. Phonaks filosofi i kombination med den senaste tekniken ligger till grund för denna multifunktionella premiumhörapparat som ger användaren en ”kärlek vid första ljudet-upplevelse”.

Vardagen innehåller telefonsamtal, meddelanden, mejl, TV-tittande och  martphoneanvändande. Phonak Audéo™ Marvel är designad för att kunna anslutas till alla  elektroniska produkter som vi använder i vardagen och ljudet överförs tydligt och detaljerat.

Fördelarna med Phonak Audéo™ Marvel
  • Ger klarare och tydligare ljud
  • Ansluter till smartphone (iOS och Android), TV m.m.
  • Uppladdningsbara modeller

Smartphone-anslutning

Marvels hörapparater har direktanslutning till iOS och Android-smartphone eller andra telefoner med Bluetooth® vilket är unikt vid jämförelse med andra hörapparater på marknaden.

Direktanslutningen möjliggör streaming av ljud till hörapparaterna utan mellansteg. Tack vare de inbyggda mikrofonerna som tar emot användarens röst vid tal, kan ett telefonsamtal ske med handsfree-läge. Samtal kan tas emot eller avvisas med en knapptryckning, även om telefonen är utom räckhåll.

Med en enkel telefoninställning kan även ljudmeddelanden tas emot i Marvel-hörapparaterna. Som om detta inte vore nog: Marvel gör det också möjligt att streama musik, ljudböcker, poddar och videos i stereoläge.

TV och multimedia-upplevelser

Phonak Audéo™ Marvels patenterade AirStream™-teknologi tillsammans med den universella Bluetooth-anslutningen levererar högkvalitativt ljud till alla TV-apparater och stereoanläggningar. Njut av favoritprogram och filmer med den enkla plug-and play-lösningen Phonak TV Connector.
 

Detta kan du förvänta dig

  • Direktanslutning till smartphone – iOS och Android
  • Anslutningsbar till senaste tekniken
  • Marvel fungerar som trådlösa hörlurar med stereoljud
  • Kvalitets-streaming med AirStream™-teknologin

 

Typer av hörapparater
Hörapparater – varumärken
Hitta din mottagning