Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Det finns ett stort utbud av olika typer av hörselskydd som är skräddarsydda till olika situationer och behov och som säkrar att din hörsel är skyddad mot höga skadliga ljud.

Vad finns det för olika typer av hörselskydd?

Om du är utsatt för störande ljud i din omgivning, om ljud gör dig nervös, eller om du har svårt att koncentrera dig, kan det vara en bra idé att överväga hörselskydd. Tack vare olika filter och dämpningsmetoder finns det hörselskydd för många olika situationer. Oavsett om du är ute och badar, på jobb, kör motorcykel eller är på festival så finns det en lösning till just din situation. Ett hörselskydd fungerar optimalt när det är skräddarsytt till just dina öron så att du är skyddad mot skadliga ljud och de är bekväma att bära.

Hos AudioNova har vi ett brett sortiment av de bästa hörselskydden. Vi erbjuder både formgjutna hörselskydd och de mer klassiska universella hörselskydden.
Läs mer om våra olika hörselskydd genom att klicka nedan på de olika alternativen.
Motorsport
Simning och bad
Flygresor
Bullrigt arbete
Jakt och skytte

Bellman & Symfon hörselskydd

Bellman & Symfon erbjuder formgjutna hörselskydd för yrkesfolk med höga krav på ljudkvalitet och komfort, tillsammans med lösningar för dig som vill skydda din hörsel på fritiden. Klicka här för att se hörselskydden.
Hitta din mottagning