Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Fokus

Håll bakgrundsbullret där det hör hemma.
 
Oavsett om du arbetar hemifrån eller på kontor finns det vissa situationer där buller kan vara svårt att stå ut med. Bekväma hörselskydd att bära hela dagen förbättrar koncentrationen och minskar stressen.
 
AudioNova™ Focus Pro är en bekväm och diskret lösning för att minska bakgrundsbullret i vardagen. På kontoret kan buller från ventilationen, datorfläktar eller kollegor göra det svårt att fokusera. Arbetar du hemma kan ljudet av barn som skriker och leker vara distraherande. På båda platserna kan störande telefonsamtal och andra avbrott gå vem som helst på nerverna.

AudioNova™ Focus Pro har utformats för att dämpa alla sådana ljud till en acceptabel, mindre påträngande nivå. Ljuden smälter in i bakgrunden utan att begränsa samtal, så att du inte känner dig isolerad. Den bekväma passformen är utformad för att bäras hela dagen utan att orsaka irritation.

Formgjutna hörselskydd till jobb
Formgjutna mini hörselskydd – Fokus Pro
Formgjutna mini hörselskydd i silikon med ett genomskinligt filter; individuellt skulpterade för perfekt passform och ett optimalt hörselskydd.
Formstøbte høreværn til arbejde og fritid