Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Jakt och skytte

Skydda hörseln vid skott.
 
Om du jagar, ägnar dig åt sportskytte eller tillbringar tid på skjutbanan kan din hörsel påverkas omedelbart. AudioNova™ Hunting Pro hörselskydd ger ett optimalt skydd.
 
Skottlossning skapar toppar i ljudtrycksnivån som kan vara skadlig på många sätt.

AudioNova™ Hunting Pro hörselskydd har en patenterad teknik som utvecklats för militärt bruk och används fortfarande av NATO-soldater.

Hörselskydden bygger på ett filter som skiljer mellan olika ljudnivåer. Det gör det möjligt att höra omgivande ljud, såsom prasslande löv och kvistar som bryts, vilket är avgörande för jakt och medvetenhet om sin omgivning. Men så fort ett skott avlossas skyddas dina öron från toppar i ljudnivån.

Hunting Pro hörselskydd är bekväma att bära och perfekta för att använda hela dagen. Minimodellen passar till och med under hörselkåpor och kommunikationsheadset.
 

Formgjutna hörselskydd till jakt och skytteFormgjutna hörselskydd – Hunting Pro
Formgjutna hörselskydd med ett patenterat filter som skyddar mot plötsliga höga ljud; individuellt skulpterade för perfekt passform och ett optimalt hörselskydd. Finns i två material (silikon och akryl) och i två storlekar (fullconcha och mini).

 
Formstøbte svømmepropper