Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00
Välkommen till AudioNova. Vi lyssnar – för att du ska höra. Hos oss möter du yrkesskickliga audionomer som ger dig personlig vägledning i alla frågor som rör din hörsel. AudioNova erbjuder hörselrehabilitering, formgjutna hörselskydd, provar ut hörapparater samt tekniska hjälpmedel på våra hörselmottagningar. Hos oss kan du även få professionell service på din hörapparat och tillbehör.
Sonova Audiological Care Sweden AB driver kedjan AudioNova, som de senaste åren har uppnått en marknadsledande position på den privata marknaden för hörapparater med fler än 26 kliniker (mottagningar) i landet. Vi levererar och säljer hörapparater och liknande tjänster. Vi strävar efter att alla ska ha en bra hörsel eftersom vi tror på att en bra hörsel skapar den bästa kontakten mellan människor.

Därför har vi som mål att riva alla hinder som står i vägen för att använda hörapparater, så att det blir allt vanligare att gå på hörselkontroll. I Sverige är vår målsättning att vara svenska folkets populäraste hörselkliniker.

AudioNova blev år 2016 en del av Sonova - en ledande tillverkare av hörapparater och marknadsledare inom trådlösa kommunikationssystem för audiologi. Sonovas dotterbolag Sonova Audiological Care har global representation med fler än 3 500 hörselcentra runt om i världen.

I Sverige har vi cirka 160 anställda runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Stockholm och fungerar som bas för en mängd olika team inom marknadsföring, försäljning och drift, samt stödjer alla hörselkliniker i landet.

Det skandinaviska huvudkontoret ligger i Charlottenlund i Danmark. AudioNova Denmark är del av den skandinaviska koncernen med 170 anställda på fler än 110 hörselcentra runt om i Danmark. Läs mer om Sonova Group på www.sonova.com.

Sonova skattepolitik

Enligt avtal med Sonovas globala uppförandekod och skatteprinciper strävar Sonova Group efter att upprätthålla de högsta standarder för att följa lagar, regler och föreskrifter samt krav till rapportering och upplysningar. Detta gäller också i förbindelse med skattefrågor. Sonova Audiological Care Sweden AB är en del av Sonova-koncernen och följer skattestrategin för hela Sonova Group som kan läsas på länken nedan:

Tax strategy for Sonova Audiological Care Sweden
Jobba hos AudioNova
Miljöarbete
Hitta din mottagning