Helgfria vardagar 8.00-17.00 010-331 96 00

Sonova Audiological Care Sweden AB driver kedjan AudioNova, som genom de senaste åren har uppnått en marknadsledande position på den privata marknaden för hörapparater. Vi är ca 160 personer anställda i Sverige.

Våra ledord är Nytänkande, Engagemang och Ansvarstagande. I samband med vår tillväxt söker vi flera duktiga medarbetare. Är du intresserad av att bli en av oss kontakta oss här.

En värld där alla kan uppleva glädjen i att kunna höra och därmed leva ett liv utan begränsningar

Vår vision på Sonova är enkel och självklar. Vi arbetar för en värld där det finns en lösning för varje hörselnedsättning så att alla människor kan uppleva glädjen i att kunna höra. Sonova Group strävar efter att vara det mest respekterade hörselvårdsföretaget i världen med både ett socialt och ett affärsmässigt mål: att hjälpa människor att höra sin omvärld genom att erbjuda innovativ teknik, serviceorienterat engagemang och att ta ansvar för alla våra handlingar.

Vår Hear the World Foundation hjälper oss att realisera våra ambitioner även för de människor som annars skulle glömmas bort. Uppdraget är att bidra på specifika sätt där personer med hörselnedsättning kan få hjälp. För detta ändamål bidrar Hear the World Foundation med ekonomiska resurser, tillhandahållande av hörapparater eller utplacering av kvalificerade team som kan ge hörselvård så att alla kan få uppleva ett liv utan begränsningar.

Vår mission

Att bli en innovativ ledare på den globala marknaden för hörselvård.

Sonova Group är idag branschens mest kompletta hörselvårdsföretag. Vi är fast beslutna om att erbjuda det mest omfattande utbudet av lösningar – från hörapparater till cochleaimplantat och trådlösa hörselprodukter – som behandlar huvudparten av alla hörselnedsättningar.

Vi har ett gynnsamt läge och kan dra nytta av vår globala infrastruktur för att få omfattande återkoppling från kunder. Med våra viktigaste affärsvarumärken Phonak, Unitron, Hansaton, Advanced Bionics och AudioNova skapas attraktiva nya produkter som erbjuder den optimala lösningen för varje användare, skräddarsydd efter individens behov och produkten tillhandahålls av kvalificerad hörselvårdspersonal i ett stort utbud av personliga servicekanaler.

För att kunna erkännas som en innovativ ledare flyttar vi kontinuerligt våra gränser för att ännu bättre kunna möta våra kunders specifika behov. Vår öppna och internationella företagskultur främjar globala synergier. Våra väletablerade lokala tjänster, support- och försäljningsnärvaro över hela världen samt vår respekt för lokala skillnader är avgörande för vår framgång.

Vi eftersträvar den högsta standarden för etiskt beteende och obestridlig integritet. Dessa värden är kärnan i vår företagskultur och utgör en integrerad del i vår strävan efter att skapa långsiktig framgång och värde för alla våra intressenter.
Hitta din mottagning