Cricket-900x316_160725_ALTERNATIVE.jpg

Hjälp till at höra bättre

AudioNovas legitimerade audionomer har kunskapen och kompetensen för att hitta bästa lösningen på dina hörselproblem för att förbättra din livskvalitet.

Vi samarbetar med världens ledande tillverkare och erbjuder ett brett sortiment av hörapparater och hörseltekniska produkter som vi anpassar efter dina behov.  

En stor fördel med att komma till AudioNova är att du inte behöver gå till flera hörselmottagningar för att finna rätt lösning till din hörselsituation. Vi på AudioNova är specialister på att hitta en bra lösning och kombinera olika typer av lyssningsprodukter, allt för att förbättra din livskvalitet. 

TV

Upplev TV-tittande som det är menat att vara, bra ljudkvalitet utan störande ljud i omgivningen. Headset med IR eller FM teknologi som kan användas med eller utan hörapparat.

Personligt lyssningssystem

Idealisk i alla sociala sammanhang, liten och diskret, underlättar att följa samtal i sorliga miljöer. Bakgrundsljud minimeras och talljuden förstärks vilket gör att du uppfattar varje ord.

Signalförstärkare

Missa inte viktiga ljud. Blinkande lampor eller en vibrator hjälper dig att uppmärksamma dörr- och telefonsignal, väckarklocka eller en gråtande baby.